Informatie over gel nagels


Gel is een vloeibare vloeistof di moet worden uitgehard onder een daarvoor speciaal ontworpen UV lamp.

Werkwijze Gel nagels :

Na het desinfecteren van de handen worden de nagelriemen van de nagel losgemaakt. Hierna wordt de nagel vetvrij gemaakt.Dan wordt een tip of kunstnagel voor de verlenging geplaatst,deze wordt geknipt tot de lengte die de klant wenst.Het opliggende randje wordt weg gevijld tot net boven de nagelplaat.Hierdoor ontstaat het resultaat dat de tip en de eigen nagel een geheel voormen en zodat iedere nagel even lang is.Deze nagel bied geen stevigheid en is allen bedoeld voor verlenging.

Na het aanbrengen van de tip wordt er primer aangebrcht op de eigen nagel hierdoor hecht de gel beter.Nu kan de gel worden aangebracht,de gel wordt laagje voor laagje op de nagel aangebracht.Na het aanbrengen van een gel laag gaat de nagel onder de UV-lamp,deze lamp zorgt er voor dat de gel hard wordt.Na het aanbrengen van het laatste maak ik de nagels plakvrij met een vloeistof.De gel wordt gevijld tot het juiste eindresultaat heeft behaald.Als laatste komt er een blanke gellaag op die ook onder de lamp moet,het voordeel hiervan is dat na het plavrij maken van deze laag de nagels blijven glanzen en niet afgelakt hoeven te worden met blanke lak.

Ook bij gel nagel krijgt na verloop van tijd tussen 2 a 4 weken te maken met uitgroei,deze uitgroei kan weer laten opvullen.De oude gel wordt vervangen met een nieuw gel.

Gel is geschikt voor alle types nagels,gel is verkrijgbaar in de kleur :Clear-White-Superior white-Pink-Dark pink


Informatie over gel lak :

Gel lak is speciale nagellak met de kwaliteit van gel. Het heeft de houdbaarheid van 3 tot 6 weken en is aan te brengen op eigen nagels.